Workshop 'Koe schilderen'

Koeschilderen in de Geallery met collega's, familie, vrienden of met een vrijgezellenfeest. Tijdens deze ca. drie uur durende gezellige activiteit ontdek je jouw eigen schilderstijl.
Ervaring niet nodig! Kies voor een ochtend, middag of avond om aan de slag te gaan op het doek van je schildersezel met kwast, paletmes en acrylverf.

De workshop kost €32,50 p.p. inclusief doek (30x40 cm.), verf, koffie/thee met cake. Voor groepen vanaf 8 personen


Workshop 'Schilder je ziel'

In twee avonden krijgen de deelnemers de tools aangereikt om een schilderij te maken hoe ze hun ziel beleven, en kunnen neerzetten in acrylverf op het doek. Eerst beantwoordt je een aantal vragen voor jezelf, om deze vervolgens om te zetten in kleuren en vormen.

De workshop kost €74,- p.p. inclusief doek (60x80 cm.), verf, koffie/thee met cake.


Verhuur van "de Geallery"


Als trouwlocatie, feest of vergaderruimte kunt u de Geallery ook boeken.
Info: Gea Kok 06-5023 7174


Tour de Mastenbroek

"de Geallery" is onderdeel van deze tour: een dagje de boer op!

Programma:
10.00 uur, start van de tour bij de scharrelkippen boerderij van Gert en Corry van den Heuvel aan de Bisschopswetering. een leerzame rondleiding volgt en we proeven: streekeigen gemaakte advocaat!

11.30 uur, ontvangst in het Theehuis en streekwinkel bij Hendry en Esterher van Ittersum voor een boerenlunch met omelet of pannekoeken.

13.00 uur, rondleiding op de biologische melkveehouderij van Henk en Hilly Pelleboer aan de Oude wetering. Hier ziet u hoe een melkrobot werkt.

14.00 uur, ontvangst en rondleiding langs de schilderijen in "de Geallery" van Kunsternares Gea Kok. Hier volgt u de workshop 'koe schilderen'. Op een doek van 30 x 40 cm. gaan we met acrylverf aan de slag onder begeleiding van de kunstenares. Om 17.00 uur gaat u na deze enerverende dag naar huis met uw eigen schilderij!

Alle onderdelen zijn ook los te boeken. Minimale deelname 10 personen. Kosten €59,- p.p. Voor meer informatie: 06-50237174.

 


©Geallery 2009